Cornelius

Cornelius sjømatrestaurant

7,5 nautiske mil fra Bergen sentrum, idyllisk plassert i sjøkanten, finner vi Cornelius Sjømatrestaurant.
Cornelius ble startet i 2003 av sjømatentusiastene Alf Roald Sætre og Odd Einar Tufteland. De to hadde en felles idé om å skape et restaurantkonsept med helt unike sjømatopplevelser. Tilbud som ingen andre hadde.


Vi er stolte av å kunne tilby unike havopplevelser sammen med teamet på Cornelius.


Havrafting, fjordsafari eller adrenalinfylt transport via havgapet ut til Holmen er perfekt i kombinasjon med en unik opplevelse på Cornelius. Vi anbefaler Alf Roald sitt sagnomsuste skalldyrforedrag med smaksprøver av sekundferske råvarer, eller deres annerkjente meteorologiske meny. Foredraget tilbys til kr. 775,- per person. Prisen inkluderer 1 time RIB kjøring.
Eller hva med skalldyrkurs? En uhøytidelig og velsmakende teambuilding-aktivitet. En avslappet, men lærerik opplevelse hvor dere sammen med kokkene tilbereder et skalldyrtårn som etterpå nytes som forrett.

Skalldyrkurset koster kr 1 995,- per person. Prisen inkluderer 1 time RIB kjøring, hovedrett og sesongens dessert. Kursets varighet er ca. 1,5 til 2 timer.
Vi tilbyr også direkte transport fra Bergen Sentrum til Cornelius på forespørsel.